Prezentare firma

RETA COM SRL a fost infiintata in anul 1999 cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate principal comertul cu materiale feroase si neferoase, iar ca activitate secundara recuperarea de deseuri (fier, hartie, acumulatori uzati).

De-a lungul anilor, societatea a cunoscut o dezvoltare continua, adaptandu-se mediului economic, cererii si ofertei pietei de desfacere, ajungand sa colaboreze cu firme din toata tara si strainatate si devenind principalul distribuitor pe piata locala si recunoscut pe piata interna de profil. In tot acest timp, firma a diversificat permanent sortimentatia produselor comercializate, ajungind ca astazi sa stocheze aproape toata gama dimensionala la produsele siderurgice folosite ca materie prima in industrie si constructii. De asemenea s-a diversificat gama calitativa, pe linga calitatile uzuale (OL), detine permanent pe stoc produse din otel slab aliat si aliat (OLC-uri, MOC-uri).

Implementarea si aplicarea sistemului de management al calitatii conferit de normele ISO-9001, a insemnat un nou pas inainte in satisfacerea pretentiilor clientilor nostri.

Dotari

  • Birou relatii clienti
  • Depozit pentru expunerea marfii
  • Mijloace de transport
  • Autoutilitara Dacia Papuc
    Autocamion IVECO – 3.5 t
    Autocamion MAN – 9 t.
  • Asiguram transportul gratuit pentru materialele achizitionate de la societatea noastra
  • Efectuam transport intern contra cost

Clienti si Furnizori sunt firme de pe piata locala si din tara.

Produse comercializate


RETACOM

Punct de Lucru:
Tirgu-MureĊŸ, str. Dezrobirii, Nr. 13, 540240

Tel: +40 265-253.739 / Fax: +40 265-253.739